Μικρές συμβουλές Google: Χρησιμοποιήστε τις Πτήσεις Google για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας (Flights)

Lesson 2: Χρησιμοποιήστε τις Πτήσεις Google για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας (Flights)

/en/tr_el-google-tips/-google-forms/content/

Χρησιμοποιήστε τις Πτήσεις Google για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας

Εάν αγοράζετε εισιτήρια αεροπλάνων, πιθανότατα σχεδιάζετε να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλοί εξειδικευμένοι ιστότοποι για κρατήσεις ταξιδιών, αλλά πολλοί είναι μπερδεμένοι με την πλοήγηση και είναι γεμάτοι με διαφημίσεις και άλλες πληροφορίες. Αντ 'αυτού, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε ένα εργαλείο που πιθανά είστε ήδη εξοικειωμένοι: την Google. Ακόμη και αν χρησιμοποιείτε πολύ Google, ίσως να μην γνωρίζετε ότι μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε και να συγκρίνετε πτήσεις.

Η αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων της Google ονομάζεται Google Flights . Όπως κάθε εργαλείο αναζήτησης, σας επιτρέπει να αναζητήσετε πτήσεις με την τοποθεσία και την ημερομηνία. Αλλά όπως και η αναζήτηση ιστού ή εικόνας της Google, περιλαμβάνει επίσης πολλά εργαλεία που σας βοηθούν να περιορίσετε τις πτήσεις και να βρείτε ακριβώς αυτήν που ψάχνετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας ανάλογα με την τιμή, την ώρα αναχώρησης ή άφιξης, τον αριθμό στάσεων και άλλα. Τα φίλτρα είναι όλα εύκολο να βρεθούν και να τροποποιηθούν.

Στιγμιότυπο οθόνης των πτήσεων Google

Αν γνωρίζετε πού θέλετε να πάτε αλλά δεν έχετε συγκεκριμένες ημερομηνίες ταξιδιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Χαμηλότερων ναύλων για να βρείτε τις φθηνότερες ημέρες για να πάτε. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το ραβδόγραμμα τέρμα δεξιά του εργαλείου αναζήτησης για να δείτε ένα ημερολόγιο και ένα γράφημα με το φθηνότερο ναύλο για κάθε ημέρα τους επόμενους μήνες.

Στιγμιότυπο οθόνης των πτήσεων Google

Τα Google Flights σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα αναζήτησης με βάση το χάρτη, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν το έχουμε δει να γινεται καλά σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο. Όταν φτάσετε στην κεντρική σελίδα των Google Flights, θα δείτε έναν χάρτη εστιασμένο στο τοπικό σας αεροδρόμιο, με επισήμανση για διάφορες πόλεις και ναύλους προς όλο τον κόσμο. Απλά χρησιμοποιήστε τα εργαλεία αναζήτησης για να ορίσετε κριτήρια για την πτήση σας και ο χάρτης θα προσαρμοστεί αυτόματα. Για παράδειγμα, εάν ορίσετε ένα εύρος τιμών, ο χάρτης θα ενημερωθεί για να σας δείξει όλα τα μέρη που μπορείτε να πετάξετε για αυτό το ποσό. Αυτό είναι πολύ καλό για ταξίδια με προϋπολογισμό, καθώς και για να βρείτε ταξιδιωτικές ιδέες που ίσως να μην βρίσκατε διαφορετικά.

Στιγμιότυπο οθόνης των πτήσεων Google

/en/tr_el-google-tips/-google-art-project/content/